Van starter tot senior en van ICT-professional tot ICT-manager, nieuwe uitdagingen kunnen worden gevonden op ICTwerkt. Heeft u een openstaande vacature, profiteer dan via ICTwerkt direct van het grote bereik van Jaarbeurs IT Media binnen de Nederlandse ICT-markt. Breng daarnaast uw wervingscampagne uitgebreid onder de aandacht en versterk uw bedrijfsimago met behulp van onze employer branding activiteiten.

Doelgroep

ICTwerkt richt zich op zowel actief als latente werkzoekenden binnen de Nederlandse ICT-markt. Van starter tot senior en van ICT-professional tot ICT-manager, ICTwerkt is er voor iedereen die zoekt naar een nieuwe uitdaging in de ICT. Via het Jaarbeurs IT Media netwerk zijn de vacatures van ICTwerkt.nl zichtbaar in verschillende e-mailnieuwsbrieven met een totale oplage van 130.000+ abonnees.

Mogelijkheden

Met ICTwerkt zijn wij u graag van dienst bij de invulling van uw vacatures. Plaats uw vacature op ICTwerkt en profiteer direct van ons grote bereik binnen de Nederlandse ICT-markt. Dit netwerk bestaat onder meer uit Computable.nl, de oudste en meest toonaangevende titel voor hoger opgeleide ICT-ers in Nederland. Daarnaast brengen wij uw vacature onder de aandacht via onder meer Marqit.nl, Infosecurity.nl, Overheid360.nl, Zorg-en-ICT.nl, DnCExpo.nl en ICT-Logistiek.nl. Naast het plaatsen van een vacature bieden wij verschillende mogelijkheden om uw wervingscampagne onder de aandacht te brengen.