Infosecurity is hét platform op het gebied van databeveiliging voor ICT-managers en ICT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. Infosecurity haakt 365 dagen per jaar in op actuele vraagstukken op het gebied van ICT security, met de gelijknamige vakbeurs als het jaarlijkse hoogtepunt. Een must voor iedere ICT-professional in Nederland, België én Denemarken!

Infosecurity.nl

Gedurende het jaar houdt Infosecurity.nl ICT-managers en ICT-professionals op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van databeveiliging via haar website en e-mailnieuwsbrief. Daarnaast komt de ICT-securitymarkt eens per jaar samen tijdens de gelijknamige vakbeurs, waar de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de ICT-securitybranche centraal staan. Aanvullend op een beursvloer met uitgebreid exposantenaanbod biedt de vakbeurs een breed seminarprogramma met diverse keynotes en case studies. De beurs wordt georganiseerd in combinatie met Data & Cloud Expo op 30 en 31 oktober 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Doelgroep

Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo vormen hét platform voor ICT-managers en ICT-professionals. U komt er in contact met beslissers, specialisten en inkopers en kunt uw oplossingen voor ICT-security presenteren op de website, in de e-mailnieuwsbrieven, op de toegankelijke beursvloer én tijdens het inhoudelijke seminarprogramma. We onderscheiden binnen de doelgroep beslissers (ICT-managers, managers, eigenaren en consultants) van techneuten (beheerders, programmeurs en ICT-specialisten). Meer informatie over Infosecurity.nl, de doelgroep en mogelijkheden tot deelname aan de vakbeurs is te vinden op de website van Infosecurity.nl.

Mogelijkheden

Naast meerdere online display en leadgeneratie mogelijkheden, kunt u als exposant aan de vakbeurs Infosecurity.nl deelnemen en meteen profiteren van een groot aantal voordelen. Denk aan het genereren van leads, het ontwikkelen van relaties met uw klanten, het verkrijgen van exposure, het verbeteren van uw merkimago en exposure voor uw producten en expertise naar een voor uw bedrijf relevant publiek. Aanvullend op uw beursdeelname stelt de online voorbereidingstool MyExpo u in staat om efficiënt middels content marketing online exposure en leads te genereren voorafgaand, tijdens én na de beurs.

Infosecurity.be

Gedurende het jaar houdt Infosecurity.be ICT-managers en ICT-professionals op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van databeveiliging via haar website en e-mailnieuwsbrief. Daarnaast komt de Belgische ICT-securitymarkt eens per jaar samen tijdens de gelijknamige vakbeurs, waar de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de ICT-securitybranche centraal staan. Aanvullend op een beursvloer met uitgebreid exposantenaanbod biedt de vakbeurs een breed seminarieprogramma met diverse keynotes en case studies. In 2018 wordt de beurs georganiseerd in combinatie met Data & Cloud Expo op 20 en 21 maart 2019 in Brussels Expo, Brussel (België).

Doelgroep

Infosecurity.be en Data & Cloud Expo vormen hét platform voor ICT-managers en ICT-professionals. U komt er in contact met beslissers, specialisten en inkopers en kunt uw oplossingen voor ICT-security presenteren op de website, in de e-mailnieuwsbrieven, op de toegankelijke beursvloer én tijdens het inhoudelijke seminarieprogramma. We onderscheiden binnen de doelgroep beslissers (ICT-managers, managers, eigenaren en consultants) van techneuten (beheerders, programmeurs en ICT-specialisten). Meer informatie over Infosecurity.be, de doelgroep en mogelijkheden tot deelname aan de vakbeurs is te vinden op de website van Infosecurity.be.

Mogelijkheden

Naast meerdere online display en leadgeneratie mogelijkheden, kunt u als exposant aan de vakbeurs Infosecurity.be deelnemen en meteen profiteren van een groot aantal voordelen. Denk aan het genereren van leads, het ontwikkelen van relaties met uw klanten, het verkrijgen van exposure, het verbeteren van uw merkimago en exposure voor uw producten en expertise naar een voor uw bedrijf relevant publiek. Aanvullend op uw beursdeelname stelt de online voorbereidingstool MyExpo u in staat om efficiënt middels content marketing online exposure en leads te genereren voorafgaand, tijdens én na de beurs.

Infosecurity Denmark

Infosecurity Denmark dé Deense vakbeurs op het gebied van databeveiliging voor ICT-managers en ICT-professionals. De vakbeurs wordt georganiseerd in samenwerking met onze Deense partner Version2 (Mediehuset Ingeniøren A/S) en haakt in op actuele vraagstukken over ICT security. De beurs is dan ook een must voor iedere ICT-professional in Denemarken. Naast de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de ICT-securitybranche biedt de vakbeurs een breed seminarprogramma met diverse keynotes en case studies. De eerstvolgende editie van de beurs wordt georganiseerd in combinatie met Version2 Data & Cloud Expo op 1 en 2 mei 2019 in de Øksnehallen te Kopenhagen, Denemarken.

Doelgroep

Infosecurity Denmark en Version2 Data & Cloud Expo zijn dé vakbeurzen voor ICT-managers en ICT-professionals in Denemarken. U ontmoet er beslissers, specialisten en inkopers en kunt uw oplossingen voor ICT-security presenteren op de toegankelijke beursvloer en tijdens het inhoudelijke seminarprogramma. We onderscheiden binnen de doelgroep beslissers (ICT-managers, managers, eigenaren en consultants) van techneuten (beheerders, programmeurs en ICT-specialisten). Meer informatie over Infosecurity Denmark, de doelgroep en mogelijkheden tot deelname is te vinden op de website van Infosecurity Denmark.

Mogelijkheden

Als exposant van Infosecurity Denmark profiteert u van een groot aantal voordelen. Denk aan het genereren van leads, het ontwikkelen van relaties met uw klanten, het verkrijgen van exposure, het verbeteren van uw merkimago en exposure voor uw producten en expertise naar een voor uw bedrijf relevant publiek. Aanvullend op uw beursdeelname stelt de online voorbereidingstool MyExpo u in staat om efficiënt middels content marketing online exposure en leads te genereren voorafgaand, tijdens én na de beurs.