Onze oplossingen


Voor elk probleem een oplossing en voor elke uitdaging een strategie. Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid van uw organisatie, het genereren van leads of de zoektocht naar nieuw talent: Jaarbeurs IT Media helpt u uw doelstellingen te realiseren.

Brand Awareness


Hoe goed kent uw doelgroep uw merk? Is uw doelgroep op de hoogte van uw volledige aanbod? Is uw merk het eerste waar uw doelgroep aan denkt tijdens de zoektocht naar een geschikte oplossing voor hun probleem? Bent u daadwerkelijk top-of-mind? Zo niet, dan bieden wij u de mogelijkheid om via ons uitgebreide portfolio en brede bereik uw aanbod binnen de juiste context aan de juiste doelgroep te laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van online display, het plaatsen van een advertentie in ons magazine, het adverteren in onze digitale nieuwsbrieven óf uw aanwezigheid tijdens één van onze live evenementen.  

Lead generation


Leadgeneratie is het verzamelen en achterhalen van de gegevens van uw potentiële klanten. Oftewel zij die op zoek zijn naar informatie voor het vervullen van specifieke (informatie)behoeften. Kom in een vroeg stadium van het inkoopproces in contact met uw potentiële klant door de inzet van content marketing en aanwezigheid tijdens onze live evenementen. Zo kunnen wij uw whitepapers verspreiden via ons brede netwerk aan online inhoudelijke platformen, kunt u een seminar geven tijdens één van onze live evenementen en bieden wij u meerdere mogelijkheden om leads te genereren via een beursdeelname.  

Building relationships


Succesvolle B2B marketing draait om het creëren en onderhouden van relaties. Evenementen zijn een zeer geschikt middel voor het ontmoeten van nieuwe contacten en verder ontwikkelen van de relatie met uw bestaande klanten. Het draait hier immers om de persoonlijke ontmoeting. Door deel te nemen aan één van onze evenementen komt u direct in contact met uw doelgroep en bieden wij u de mogelijkheid uw merkimago te verbeteren, exposure te verkrijgen en leads te genereren. En met onze unieke online voorbereidingstool MyExpo beperkt uw eventdeelname zich niet tot één of twee dagen; MyExpo stelt u in staat om – middels content marketing – efficiënt, online exposure en leads te genereren voorafgaand, tijdens én na het evenement.  

Employer branding


Ooit oriënteerden IT-professionals zich op een nieuwe carrière door zelf naar interessante vacatures te zoeken. De vraag naar ervaren goedgeschoolde IT’ers is echter enorm gegroeid en iedereen vist in dezelfde vijver naar talent. Vandaag de dag is het dan ook een kandidatenmarkt en zijn de rollen omgedraaid: een getalenteerde IT’er zoekt doorgaans niet naar een baan, maar wordt gevonden. Wij helpen u graag bij het positioneren van uw organisatie als aantrekkelijke ICT-werkgever en het vinden van nieuwe collega's. Denk aan het plaatsen van uw vacatures op ICTwerkt, het delen van sponsored content via Computable, een advertorial in de Computable Career Guide of het samenstellen van een volledig custom-made not spot campagne gericht op aantrekkelijk werkgeverschap.  

Thought Leadership


Bent u een autoriteit binnen uw vakgebied? Weet u alles over de markt en de behoeften van uw doelgroep? Dan is uw expertise goud waard! Want wanneer ook uw doelgroep u beschouwt als dé expert in de markt, bent u niet alleen eerder top-of-mind, maar ook beter in staat een vertrouwensband op te bouwen met uw (potentiële) klant. Via ons netwerk bieden wij u de mogelijkheid om uw expertise uit te dragen en de zichtbaarheid van uw organisatie op de meest relevante manier te vergroten. Dit kan onder meer door het exclusief sponsoren van een specifiek topic, maar ook door met behulp van whitepapers en sponsored content uw expertise met de doelgroep te delen. En tot slot behoort ook een volledig custom-made non spot campagne tot de mogelijkheden.