Jaarbeurs transformeert ICT-vakbeurzen

Digitale transformatie is volgens Google Trends het meest gebruikte ‘tech buzzword’ van 2016. Dit fenomeen raakt ons allemaal. Om bezoekers en exposanten optimaal te kunnen ondersteunen in dit veranderende IT-landschap, introduceert Jaarbeurs een nieuwe vakbeurs: Data & Cloud Expo. Woensdag 1 en donderdag 2 november 2017 vindt de eerste editie van de nieuwe combinatie plaats: Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Hét jaarlijkse event over actuele vraagstukken en relevante oplossingen omtrent zakelijke ICT in de Jaarbeurs, Utrecht.

Waarom een nieuw concept?
Is IT-beheer niet meer relevant of is storage passé? Zeker niet, maar de rol van IT-beheer en storage verandert wel binnen organisaties. Door cloudoplossingen zijn fysieke datacenters niet altijd binnen bedrijven georganiseerd, maar worden gehost door externe providers. Volgens Gartner zal een “no cloud” beleid in 2020 zelfs net zo zeldzaam zijn als een “no internet” beleid vandaag de dag. Daarnaast is er onder de huidige bezoekers van de ICT-vakbeurzen een toenemende interesse in data management en cloud computing. Kortom, door het veranderde IT-landschap dekken de oude vakbeurzen niet langer de lading. Daarom start Jaarbeurs in 2017 met het nieuwe event: Data & Cloud Expo. Dat een nieuwe eventcombinatie zal vormen met Infosecurity.nl.

Data & Cloud Expo: grip op data en cloudoplossingen
Data & Cloud Expo is het jaarlijkse event met een sterk inhoudelijk programma en een beursvloer op het gebied van data management en cloud computing. Een bezoek biedt IT-professionals en IT-beslissers praktische handvatten voor grip op een IT-organisatie waarin een groeiende hoeveelheid data en toenemend gebruik van cloudoplossingen aan de orde van de dag zijn. Hoe kunnen de nieuwste technologieën worden ingezet voor een meer schaalbare, flexibele en efficiënte IT-omgeving? Hoe kan worden voldaan aan de steeds veranderende eisen van snel groeiende opslag en verwerking van data, werken op afstand en andere IT-intensieve eisen? En niet onbelangrijk, hoe houdt u de huidige service op niveau wanneer u de IT niet meer in eigen hand hebt? Data & Cloud Expo biedt bezoekers antwoorden op deze vragen.

Data en cloud zijn brede begrippen, maar Data & Cloud Expo krijgt – in combinatie met Infosecurity.nl – verdieping door de bekende thema’s: Cloud Computing, Data Center & Infrastructure Optimisation, Digital Workplace, Privacy, Governance & Risk Management, Cyber Security, Data Growth & Storage Capacity, IT Service Management & Control.

Praktische informatie
Doelgroep? IT-professionals en IT-beslissers
Wanneer? 1 en 2 november 2017
Waar? Jaarbeurs, Utrecht
Kosten? Deelname voor bezoeker is kosteloos

Voordelen voor u als exposant: meer exposure en ruimte voor profilering

 • Betere aansluiting op marktontwikkelingen en informatiebehoeften van IT-professionals en IT-beslissers door het nieuwe concept.
 • Geen gescheiden beursvloeren voor Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Dit biedt u meer en nieuwe keuzemogelijkheden voor uw ideale locatie.
 • Segmentatie van stands op basis van grootte en hoogte:
  • Meer exposure en zichtbaarheid door toename van het aantal open stands;
  • Kleinere stands staan niet langer in de schaduw van grote standbouw;
  • Beleving en oriëntatie voor bezoekers verbeteren door betere zichtlijnen vanuit de gangpaden, waardoor u uzelf beter kunt profileren.
 • Uw organisatie op een inhoudelijke wijze op de kaart zetten door het geven van een demo, presentatie of case study:
  • Theaters gekoppeld aan zeven thema’s;
  • Twee nieuwe grote arena’s waarin de interactie tussen spreker en publiek centraal staat.
 • Aanwezigheid op dé ontmoetingsplaats voor de opinieleiders, leveranciers, dienstverleners en vakgenoten die gezamenlijk de snelheid van IT-ontwikkelingen bepalen.

Deelnemen of meer informatie?
Wilt u meer informatie over deelname aan Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo of heeft u interesse in deelname in 2017? Neem dan contact op met uw accountmanager voor een advies op maat of vul het contactformulier in.