Computable en Channelweb introduceren “Techwire”

Sinds maandag 23 januari 2017 hebben Computable.nl, Computable.be en Channelweb.nl een nieuwe online functionaliteit: Techwire. Via Techwire is het voor PR-bureau’s en ICT-bedrijven nu mogelijk om een persbericht direct op Computable en Channelweb te plaatsen, zonder tussenkomst van de redactie. De persberichten komen in een aparte feed op de website te staan, zodat bezoekers het verschil blijven zien tussen de redactionele content en de door externen geplaatste persberichten.

Start vandaag nog met het plaatsen van persberichten voor slechts €30,- per bericht en betaal eenvoudig via creditcard, iDeal, Bancontact of SOFORT Banking. Wilt u meer persberichten plaatsen? Maak dan gebruik van de staffelkorting! Werkt u voor een media- of PR-bureau? Bekijk dan onze aantrekkelijke pakketten voor het onbeperkt kunnen plaatsen van persberichten gedurende een jaar.

Spelregels

  • Het bericht dient relevant te zijn voor de zakelijke ICT-markt;
  • Het bericht moet voorzien zijn van een rechtenvrije foto in het formaat 4×3-liggend, waarin het
  • product, de dienst of de opleiding tot uitdrukking komt;
  • Logo’s zijn NIET toegestaan;
  • De tekst moet in het Nederlands zijn;
  • De redactie behoudt zich het recht voor het bericht van de website(s) te verwijderen;
  • Je draagt alle publicatierechten op het ingevoerde item over aan Jaarbeurs.

LET OP! Indien het bericht niet aan één van deze voorwaarden voldoet, wordt het (zonder tegenbericht) verwijderd.

Meer informatie over Techwire kunt u hier vinden