Stem vanaf 3 juli op de Channel Awards 2017

Channelweb organiseert begin december de zestiende editie van de Channel Awards. Tijdens dit netwerkfeest voor de channelmarkt worden twintig awards binnen vijf categorieën uitgereikt. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich dit jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Vanaf 3 juli 2017 is het mogelijk uw stem uit te brengen op de genomineerden van dit jaar.

Wilt u graag met uw team en/of uw belangrijkste relaties bij dit evenement aanwezig zijn? Dat kan! Word partner van de Channel Awards 2017. Deze avond is de perfecte gelegenheid om uw belangrijkste relaties te spreken in een informele setting en tevens te netwerken met vakgenoten. U ontvangt uw gasten in een spannende ambiance, op een informele en persoonlijke manier. Klik hier voor meer informatie.