Computable komt met nieuwe jaargids: Computable Career Guide

Computable Magazine is een onafhankelijk ICT-vakblad gericht op ICT-managers en ICT-beslissers over marktontwikkelingen, opinies, ICT-projecten in de automatisering en specifieke branches als de logistieke markt, het onderwijs, de overheid en de gezondheidszorg. Elke editie worden specifieke thema’s uitgelicht via dossiers, ondersteund met onderzoeken, verdiepende artikelen, interviews met experts, case studies en opiniestukken.

Eens per jaar verschijnt de Computable 100, de dubbeldikke jaargids met de 100 krachtigste ICT-bedrijven van Nederland op basis van financieel en imago-onderzoek. De keiharde cijfers worden op een rij gezet door het financieel adviesbureau MBCF, waarna het onderzoeksbureau Enigma Research de lezers van Computable ondervraagt naar het imago als zakenpartner, werkgever en innovator. De Computable 100 is hét naslagwerk voor ICT-Nederland.

Nieuw: Computable Career Guide

In het kader van het vijftigjarig jubileum van Computable komt de ICT-vaktitel met een nieuwe jaargids: de Computable Career Guide. Hierin gaat Computable onderzoeken hoe ICT-bedrijven en niet-ICT organisaties het doen als ICT-werkgever, maar ook laten we studenten, cursisten en trainees hun ICT-opleider beoordelen. Zowel het werkgevers- als opleidersonderzoek wordt in samenwerking met Enigma Research uitgevoerd. Uiteraard zal de redactie in de nieuwe Computable Career Guide ook aandacht besteden aan carrièrekansen, salarisontwikkelingen, loopbaanadvies en actuele arbeidsmarktontwikkelingen in de Nederlandse ICT-markt.

Reserveer tijdig uw advertorial en/of advertentie

De Computable Career Guide verschijnt op vrijdag 15 juni 2018 en heeft een bereik van 35.000 lezers. Wilt u een advertorial of advertentie plaatsen in de Computable Career Guide? Reserveer uw pagina dan tijdig door contact op te nemen met Adformix via computable@adformix.com of +31 (0)888 777 888. Reservering geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Data Computable Career Guide 2018 (data onder voorbehoud)

Verschijning: 15 juni 2018

Sluitingsdatum
2/1 en 4/1 partnership interview: 25 april 2018
1/1 partnership interview: 1 mei 2018
1/2 partnership interview: 2 mei 2018

Advertentie reserveren voor: 25 mei 2018

Uiterste mogelijkheid afname interview
2/1 en 4/1 partnership interview: 1 mei 2018
1/1 partnership interview: 8 mei 2018
1/2 partnership interview: 9 mei 2018

Aanleveren
Beeldmateriaal 1/2 partnership interview: 11 mei 2018
Advertentiemateriaal: 29 mei 2018