Deelname aan onze evenementen

Gedurende het jaar organiseren wij meerdere evenementen waar u direct in contact kunt komen met uw doelgroep. De mogelijkheden voor deelname variëren van het bouwen van een eigen stand tot het geven van een inhoudelijk seminar aan een groep potentiele klanten. Uw aanwezigheid biedt in elke vorm volop kansen om uw marketingdoelstellingen te behalen en goede zaken te doen. Denk hierbij aan het succesvol lanceren van uw product en/of dienst, het genereren van leads en het versterken van de relatie met uw huidige klanten.

Wat is MyExpo?

Een succesvolle beursdeelname beperkt zich niet tot de beursdagen. Ook voorafgaand aan en na afloop van het evenement zijn er volop mogelijkheden om in contact te komen met uw doelgroep. MyExpo is een online tool die u in staat stelt nog meer uit uw beursdeelname te halen door u te helpen vóór, tijdens én na het evenement online exposure en leads te generen.

Iedere bezoekers die zich registreert voor het evenement, krijgt een persoonlijke MyExpo beursomgeving ter voorbereiding op hun beursbezoek. Via MyExpo worden zij gematcht met voor hen relevante exposanten en kunnen zij bedrijfsprofielen lezen en content (whitepapers, business cases, artikelen e.d.) downloaden. Allemaal informatie en content die u als exposant beschikbaar stelt via uw MyExpo exposantenomgeving.

Als exposant krijgt u vervolgens toegang tot alle contactgegevens van bezoekers die uw content hebben gedownload. Een perfecte vorm van online leadgeneratie én een uitbreiding op uw offline deelname.

Deelnemen?


Meer informatie over onze evenementen en de mogelijkheden voor deelname kunt u vinden op de websites van deze evenementen.
Infosec nederland_Tekengebied 1
Infosec belgium_Tekengebied 1_Tekengebied 1
Infosec denmark_Tekengebied 1_Tekengebied 1
Data&cloud Belgium_Tekengebied 1
Data&cloud Nederland_Tekengebied 1
zorg &ict_Tekengebied 1
overheid360_Tekengebied 1
ict&logistiek_Tekengebied 1