Doelstellingen

Brand Awareness

Is jouw merk het eerste waar jouw doelgroep aan denkt tijdens de zoektocht naar een geschikte oplossing voor hun probleem? Ben je daadwerkelijk top-of-mind? Zo niet, dan bieden wij je de mogelijkheid om via ons portfolio en bereik jouw aanbod binnen de juiste context aan de juiste doelgroep te laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van online display, sponsored content, print óf jouw aanwezigheid tijdens één van onze live evenementen.

Thought Leadership

Ben je een autoriteit binnen jouw vakgebied? Dan is jouw expertise goud waard! Want wanneer ook jouw doelgroep jou beschouwt als dé expert in de markt, ben je beter in staat een vertrouwensband op te bouwen met jouw (potentiële) klant. Via ons netwerk bieden wij je de mogelijkheid om jouw expertise uit te dragen en de zichtbaarheid van jouw organisatie op de meest relevante manier te vergroten. Ook volledig custom-made campagnes behoren tot de mogelijkheden!

Building Relationships

Evenementen zijn een zeer geschikt middel voor het ontmoeten van nieuwe contacten en verder ontwikkelen van de relatie met jouw bestaande klanten. Het draait hier immers om de persoonlijke ontmoeting. Door deel te nemen aan één van onze evenementen kom je direct in contact met jouw doelgroep en heb je de mogelijkheid jouw merkimago te verbeteren, exposure te verkrijgen en leads te genereren.

Lead Generation

Leadgeneratie is het verzamelen en achterhalen van de gegevens van jouw potentiële klanten. Oftewel zij die op zoek zijn naar informatie voor het vervullen van specifieke (informatie)behoeften. Kom in een vroeg stadium van het inkoopproces in contact met jouw potentiële klant door de inzet van content marketing en aanwezigheid tijdens één van onze live evenementen.

Employer Branding

Ooit oriënteerden IT-professionals zich op een nieuwe carrière door zelf naar interessante vacatures te zoeken. De vraag naar ervaren goedgeschoolde IT’ers is echter enorm gegroeid en iedereen vist in dezelfde vijver naar talent. Wij helpen je graag bij het positioneren van jouw organisatie als aantrekkelijke ICT-werkgever en het vinden van nieuwe collega's.