Jaarbeurs IT Media


Whether you want to increase your brand awareness, generate leads or you are in search of new talent. Jaarbeurs IT Media is a reliable knowledge partner for all your marketing campaigns. We help you establish and maintain contact with your target audience all year round. Because by enabling contact, we facilitate valuable meetings and promote trade. Both online and offline, 365 days a year.

Online

Magazine

Events

Social

News & blogs


Our customers


Wat onze klanten zeggen


 • Job Promo is een trouwe supporter van ICTwerkt. Het grote bereik van dit platform in combinatie met Computable.nl zorgt voor veel aandacht onder hoger opgeleide ICT-professionals. Onze klanten zijn tevreden, dus wij ook!
  Wouter Wertwijn
  Job Promo
 • Jaarbeurs IT media is een langdurige en goede partner van Adver-Online. Vanaf strategisch niveau denken zij graag met ons mee hoe je hun netwerk in kan zetten om een werkgeversmerk te laden of vacatures onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Al met al een fijne partner voor IT wervingsvraagstukken van Adver-Online en daarmee voor onze klanten.
  Ted Derr
  Adver-Online
 • Er zijn vele websites waarop een IT bedrijf zich kan profileren, Computable was voor ons een autoriteit met veel terugkerende viewers. Voor ons dé manier om aandacht te creëren voor onze DNS security added value. Het aantal viewers op ons artikel was boven verwachting.
  Martin van Son
  Infoblox EMEA Headquarter
 • ICT & Logistiek is de enige beurs in Nederland of zelfs de Benelux waar voor ons de juiste doelgroep komt. De kwaliteit van de bezoekers is zeer goed en we komen dan ook vaak direct met de juiste personen binnen een bedrijf in aanraking. Daarnaast is de organisatie van de beurs innovatief en flexibel en wordt er meegedacht met de exposanten op het gebied van extra promotie. Al met al meer dan genoeg reden voor AMCS Group om elk jaar weer een stand te boeken!
  Marjolein Lijten – Marketing Manager
  Central Europe AMCS