Channelweb is de informatiebron voor het Nederlandse IT reseller- en distributiekanaal. De website biedt branchespecifieke informatie d.m.v. achtergrondartikelen, praktijkcases en nieuwsartikelen. Daarmee is Channelweb het platform om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het IT – distributiekanaal. Eens paar jaar worden tijdens het feest der erkenning in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal de Channel Awards uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich dat jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Channelweb.nl

De redactionele pijlers van Channelweb zijn specifiek gericht op IT-resellers en biedt lezers een brede scope aan onderwerpen. Naast het brengen van het laatste nieuws uit de branche richt de site zich op marktontwikkelingen, markttrends en distributiestrategieën. Naast deze informatieve pagina’s is er ook ruimte voor opinie en debat waar bezoekers zelf kunnen reageren op bepaalde onderwerpen en artikelen kunnen achterlaten.

Doelgroep

De doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit resellers en distributeurs werkzaam in de IT-branche. Dit zijn voornamelijk hardware- en/of software distributeurs en resellers die zich informeren over de laatste ontwikkelingen om zo desgewenst verkoopstrategieën bij te stellen. Omdat het platform zich richt op verkoopgeoriënteerde organisaties is het bereik onder werknemers met een verkoopfunctie aanzienlijk. Zowel het management als verkoopgerichte werknemers zijn gebaat bij achtergrondartikelen en praktijkcases die het beslissingstraject ondersteunen.

Mogelijkheden

Channelweb.nl is uitermate geschikt voor een gerichte marketingcampagne op resellers en distributeurs werkzaam in de IT-branche. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van uw naamsbekendheid via display campagnes. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen content te delen in de vorm van sponsored content óf leads te genereren met uw eigen whitepapers of reference cases. Zelfs een op maat gemaakte non spot campagne behoort bij Channelweb tot de mogelijkheden.

Channel Awards

In 2019 organiseert Channelweb de 18e editie van de Channel Awards. Tijdens dit netwerkfeest voor de channelmarkt worden twintig awards binnen vijf categorieën uitgereikt. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich dit jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Wilt u graag met uw team en/of uw belangrijkste relaties bij dit evenement aanwezig zijn? Dat kan! Word partner van de Channel Awards 2019.

Reserveer uw VIP-tafel voor de Channel Awards!


Deze avond is de perfecte gelegenheid om uw belangrijkste relaties te spreken in een informele setting en tevens te netwerken met vakgenoten. U ontvangt uw gasten in een spannende ambiance, op een informele en persoonlijke manier.

En dat is niet het enige…


Verbind uw naam aan de belangrijkste ICT-channelprijzen van Nederland:

  • U krijgt de mogelijkheid uw bedrijf of merk te branden via multimediale marketingcommunicatie
  • U doet aan relatiebeheer tijdens een prachtig avondprogramma
  • U kunt kennis en ervaring uitwisselen met vakgenoten tijdens meerdere momenten gedurende de avond

Contact

Wilt u graag met uw team en/of uw belangrijkste relaties bij dit evenement aanwezig zijn? Of heeft u wellicht nog enkele vragen? Neem dan contact op via:

030 295 29 99
itmedia@jaarbeurs.nl