Al ruim 50 jaar is Computable de onafhankelijke informatiebron voor ICT-nieuws, -producten en -diensten in Nederland. In België is Computable de nieuwste online vaktitel voor professionals in de informatietechnologie. Met Computable.nl, het Computable Magazine, een uitgebreide whitepaper bibliotheek en de dagelijkse e-mailnieuwsbrief heeft Computable het hoogste bereik onder ICT-beslissers en -specialisten in Nederland. Het nieuws wordt op eigentijdse wijze gebracht via een divers productportfolio. Tevens staat de uitreiking van de Computable Awards bekend als het jaarlijkse branche netwerkevenement waar dé ICT-prijzen van het jaar worden uitgereikt.

Computable.nl

Computable.nl ondersteunt dagelijks via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ICT-professional en de ICT-manager. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, whitepapers, opinies en achtergronden. Uniek is de samenwerking met ruim 1000 geselecteerde experts uit de ICT-markt, waarmee unieke user generated content wordt gegenereerd voor de circa 175.000 unieke bezoekers per maand. Door de sterke kennis van deze experts kunnen ICT'ers online de dialoog met elkaar aangaan.
175000

Unieke bezoekers per maand

550000

Pageviews per maand

32500

Nieuwsbriefontvangers

1000

Computable Experts

Doelgroep

Lezers van Computable zijn IT-beslissers en -professionals die werkzaam zijn in allerlei branches in Nederland. Veelvoorkomende functies zijn o.a.: CIO, ICT-Projectleider, ICT Manager en Security Manager. De doelgroep is hoog opgeleid en hebben een gemiddelde leeftijd van 40/50 jaar. Naast het bereik van beslissingsbevoegden wordt Computable.nl veelvuldig gelezen door ICT-specialisten die vanuit hun functie een adviserende rol hebben richting het management en/of medebeslisser zijn bij ICT-aankooptrajecten.

Mogelijkheden

Computable.nl leent zich met haar grote bereik onder ICT-professionals uitstekend voor online display campagnes en de inzet van sponsored content. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen content in de vorm van sponsored content of whitepapers op de website te plaatsen. Tot slot behoort ook een volledig custom-made non spot campagne tot de mogelijkheden.

Computable Magazine

Computable Magazine is een onafhankelijk ICT-vakblad specifiek gericht op ICT-managers en ICT-beslissers over marktontwikkelingen, opinies, ICT-projecten in de automatisering en specifieke branches als de logistieke markt, het onderwijs, de overheid en de gezondheidszorg. Elke editie worden specifieke thema’s uitgelicht via dossiers, ondersteund met onderzoeken, verdiepende artikelen, interviews met experts, case studies en opiniestukken. In juni verschijnt de speciale uitgave Computable Career Guide met aandacht voor de beste ICT-werkgevers en ICT-opleiders van Nederland. In december maakt Computable de 100 krachtigste ICT-bedrijven van Nederland bekend in de Computable 100.

6

Aantal edities per jaar

14000

Aantal abonnees

Doelgroep

Het magazine verschijnt zes keer per jaar in een oplage van ca. 14.000 en is bedoeld voor ICT-management en ICT-beslissers in de publieke sector (onderwijs, zorg, overheid), de financiële en zakelijke dienstverlening alsmede de logistieke sector.

Mogelijkheden

In het Computable Magazine heeft u verschillende sponsormogelijkheden. Zo kunt u een advertentie of advertorial plaatsen, maar ook een uitklapcover of het meesturen van een bijlage behoort tot de mogelijkheden.

Computable Awards

Op dinsdag 29 oktober 2019 worden tijdens een sfeervolle en spannende avond dé belangrijkste ICT-prijzen van Nederland voor de 14e keer toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

Wilt u bij deze grootste Award-uitreiking aanwezig zijn? Reserveer dan nu uw VIP-tafel voor 10 relaties!

Reserveer nu uw VIP-tafel voor de Computable Awards


Met meer dan 175.000 unieke bezoekers per maand, een dagelijkse nieuwsbrief aan ruim 32.500 abonnees en een oplage van 14.000 van Computable magazine, heeft Computable het grootste bereik onder ICT-beslissers in Nederland. Hiermee is Computable het grootste zakelijke podium voor ICT in Nederland. Door het hoge bereik, de onafhankelijke positie en de loyaliteit van de stemmers zijn de Computable Awards uitgegroeid tot de belangrijkste onderscheidingen van de Nederlandse ICT.

De 14e editie zal een verrassende avond worden waarin volop gelegenheid is om te netwerken in informele setting. Uw gasten worden op meerdere momenten gedurende de avond verrast.

Verbind uw naam aan dé belangrijkste ICT-prijzen van Nederland:

  • Branding van uw bedrijf of merk via multimediale marketingcommunicatie
  • U doet aan relatiebeheer tijdens een prachtig avondprogramma
  • U krijgt de mogelijkheid leads te genereren met een specifieke, op maat gemaakte campagne
  • U kunt kennis en ervaring uitwisselen tijdens de netwerkborrel

Contact

Voor meer reservering van uw partnership (inclusief de VIP-tafel voor 10 relaties) kunt u contact opnemen met:

Adformix B.V.
Stationsplein 99-284
1703 WE Heerhugowaard
0 888 777 888
computable@adformix.com

Computable België

Computable is de nieuwste online vaktitel voor professionals in de informatietechnologie in België. Computable.be ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ICT-professional en de ICT-manager. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen van ervaren journalisten (o.a. Luc Blyaert en William Visterin), analyses, columns, interviews, opinies en achtergronden..

Doelgroep

De doelgroep bestaat uit het deel van de beroepsbevolking in België dat beroepsmatig verbonden is aan ICT & Automatisering binnen verschillende branches. Computable.be richt zich als titel specifiek op de IT-beslissers, -specialisten en -professionals binnen deze branches.

Mogelijkheden

Computable.be leent zich uitstekend voor online display campagnes en de inzet van sponsored content. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen content in de vorm van sponsored content of whitepapers op de website te plaatsen. Tot slot behoort ook een volledig custom-made non spot campagne tot de mogelijkheden.