Computable Nederland

Computable.nl ondersteunt dagelijks via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ICT-professional en de ICT-manager. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, whitepapers, opinies en achtergronden. Uniek is de samenwerking met ruim 1000 geselecteerde experts uit de ICT-markt, waarmee unieke user generated content wordt gegenereerd voor de circa 250.000 unieke bezoekers per maand. Door de sterke kennis van deze experts kunnen ICT'ers online de dialoog met elkaar aangaan.

Computable Magazine

Computable Magazine is een onafhankelijk ICT-vakblad specifiek gericht op ICT-managers en ICT-beslissers over marktontwikkelingen, opinies, ICT-projecten in de automatisering en specifieke branches als de logistieke markt, het onderwijs, de overheid en de gezondheidszorg. Elke editie worden specifieke thema’s uitgelicht via dossiers, ondersteund met onderzoeken, verdiepende artikelen, interviews met experts, case studies en opiniestukken. In juni verschijnt de speciale uitgave Computable Career Guide met aandacht voor de beste ICT-werkgevers en ICT-opleiders van Nederland. In december maakt Computable de 100 krachtigste ICT-bedrijven van Nederland bekend in de Computable 100.

Computable Awards

Op woennsdag 5 oktober 2022 worden tijdens een sfeervolle en spannende avond dé belangrijkste ICT-prijzen van Nederland voor de 17e keer toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

Wilt u bij deze grootste Award-uitreiking aanwezig zijn? Reserveer dan nu uw VIP-tafel!

Computable België

Computable is de nieuwste online vaktitel voor professionals in de informatietechnologie in België. Computable.be ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ICT-professional en de ICT-manager. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen van ervaren journalisten (o.a. Luc Blyaert en William Visterin), analyses, columns, interviews, opinies en achtergronden.