ICT & Logistiek is hét platform voor ICT toepassingen en -diensten in de logistieke keten. De gelijknamige jaarlijkse vakbeurs biedt bezoekers informatie over dé (ICT-)oplossingen die nodig zijn om logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Dit jaar wordt de vakbeurs georganiseerd van 5 t/m 7 november 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Doelgroep

ICT & Logistiek brengt u in contact met de juiste beslissers uit de logistieke keten, zoals adviseurs, consultants, logistiek managers en directieleden. U kunt uw producten en/of diensten presenteren op de website, in de e-mailnieuwsbrieven, op de toegankelijke beursvloer én tijdens het inhoudelijke seminarprogramma. Meer informatie over ICT & Logistiek, de doelgroep en mogelijkheden tot deelname aan de vakbeurs is te vinden op de website van ICT & Logistiek.

Mogelijkheden

Naast meerdere online display en leadgeneratie mogelijkheden, kunt u als exposant aan de vakbeurs ICT & Logistiek deelnemen en meteen profiteren van een groot aantal voordelen. Denk aan het genereren van leads, het ontwikkelen van relaties met uw klanten, het verkrijgen van exposure, het verbeteren van uw merkimago en exposure voor uw producten en expertise naar een voor uw bedrijf relevant publiek. Aanvullend op uw beursdeelname stelt de online voorbereidingstool MyExpo u in staat om efficiënt middels content marketing online exposure en leads te genereren voorafgaand, tijdens én na de beurs.