ICTwerkt.nl is het nieuwste ICT-carrièreplatform in Nederland met een overzicht van actuele ICT-vacatures. Van starter tot senior en van ICT-professional tot ICT-manager, nieuwe uitdagingen kunnen worden gevonden op ICTwerkt. Heeft u een openstaande vacature, profiteert dan via ICTwerkt direct van het grote bereik van Jaarbeurs IT Media binnen de Nederlandse ICT-markt.

Doelgroep

ICTwerkt richt zich op zowel actief als latente werkzoekenden binnen de Nederlandse ICT-markt. Van starter tot senior en van ICT-professional tot ICT-manager, ICTwerkt is er voor iedereen die zoekt naar een nieuwe uitdaging in de ICT.

Mogelijkheden

Met ICTwerkt zijn wij u graag van dienst bij de invulling van uw vacatures. Plaats uw vacature op ICTwerkt en profiteer direct van ons grote bereik binnen de Nederlandse ICT-markt. Dit netwerk bestaat onder meer uit Computable.nl, de oudste en meest toonaangevende titel voor hoger opgeleide ICT-ers in Nederland. Daarnaast brengen wij uw vacature onder de aandacht via onder meer Marqit.nl, Infosecurity.nl, Overheid360.nl, Zorg-en-ICT.nl, DnCExpo.nl en ICT-Logistiek.nl. Naast het plaatsen van een vacature bieden wij verschillende mogelijkheden om uw wervingscampagne onder de aandacht te brengen.