Overheid 360° is een jaarkalender vol leerervaringen over de veranderende overheid in Nederland. Ons doel is dat u bezoekers nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde overtuiging en aan het einde van de dag met een aantal concrete en toepasbare ideeën naar huis gaan. Onderdeel van de jaarkalender is het Overheid 360° Congres, het grootste overheidscongres van Nederland én het jaarlijkse ontmoetingspunt voor meer dan 1000 (mede-)beslissers bij lokale overheden. Tijdens het congres bieden wij u de kans om in contact te komen met uw doelgroep. Het congres weet namelijk als geen ander aanbieders, visionairs en lokale overheden met elkaar te verbinden en te helpen bij de transitie naar de nieuwe overheid met maatschappelijke opgave en slimme oplossingen. In 2017 staan de drie grootste uitdagingen die gepaard gaan met gezonde verstedelijking centraal, namelijk: nieuwe samenwerkingen, technologische ontwikkelingen en organisatieverandering.

Doelgroep

Overheid 360° richt zich op medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Het platform is bedoeld voor de gehele organisatie: zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren. Meer informatie over Overheid 360°, de doelgroep en mogelijkheden tot deelname aan het congres is te vinden op de website van Overheid 360°.

Mogelijkheden

De beste manier om uw positie in de lokale overheid markt te laten zien, is via Overheid 360°. Door bijvoorbeeld deel te nemen aan het congres wordt uw bedrijf geassocieerd met alle (nieuwe) uitdagingen voor lokale overheden. Met uitstekende exposure en uitgebreide mogelijkheden om het gesprek aan te gaan met uw potentiële klant. Het Overheid 360° Congres biedt exclusieve mogelijkheden om uw innovatieve diensten en producten voor de overheid te promoten en uw visie op de nieuwe overheid bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.