Zorg & ICT is hét kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De gelijknamige vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg, waarbij zowel care als cure centraal staan. Zorg & ICT reikt alle handvaten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en –toepassingen en is dan ook een interessant platform om uw bedrijf én innovaties efficiënt onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. De eerstvolgende editie van Zorg & ICT vindt plaats van 17 t/m 19 april 2018 in Jaarbeurs, Utrecht.

* Inclusief 6.158 bezoekers van het gelijktijdige Zorgtotaal die tevens Zorg & ICT bezochten

Doelgroep

Zorg & ICT is het online platform én jaarlijkse evenement voor mensgerichte zorginnovatie en richt zich op directie en algemeen management, adviseurs/consultants, ICT-managers, ICT-medewerkers en ICT-consultants die werkzaam zijn bij óf voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden. Zij zijn op zoek naar oplossingen voor hun ICT-problematiek én willen tevens op de hoogte blijven van de laatste ICT-ontwikkelingen binnen de zorg. Belangrijke thema’s zijn zorgspecifieke software, eHealth, domotica, hardware/infrastructuur. webdiensten, databeveiliging en telecommunicatie. Meer informatie over Zorg & ICT, de doelgroep en mogelijkheden tot deelname aan de vakbeurs is te vinden op de website van Zorg & ICT.

Mogelijkheden

Naast meerdere online display en leadgeneratie mogelijkheden, kunt u als exposant aan de vakbeurs Zorg & ICT deelnemen en meteen profiteren van een groot aantal voordelen. Denk aan het genereren van leads, het ontwikkelen van relaties met uw klanten, het verkrijgen van exposure, het verbeteren van uw merkimago en exposure voor uw producten en expertise naar een voor uw bedrijf relevant publiek. Aanvullend op uw beursdeelname stelt de online voorbereidingstool MyExpo u in staat om efficiënt middels content marketing online exposure en leads te genereren voorafgaand, tijdens én na de beurs.