Jaarbeurs
IT Media


Jaarbeurs IT Media is de marketingpartner van ICT-leveranciers en de kennispartner van ICT-professionals en ICT-managers. Wij inspireren, motiveren en verbinden vraag en aanbod door het creëren van waardevolle contacten. Jaarbeurs IT Media brengt ICT-leveranciers en –dienstverleners in contact met de gewenste doelgroep en informeert ICT-professionals en decision makers over de voor hen relevante ICT-oplossingen en –diensten. Dit doen wij 365 dagen per jaar via een inhoudelijk en multimediaal portfolio.

Jaarbeurs IT Media. Zet ICT in beweging.

Uw marketingpartner in ICT

Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid van uw organisatie, het genereren van leads of de zoektocht naar nieuw talent: Jaarbeurs IT Media is de betrouwbare kennispartner voor al uw marketingcampagnes. Vanaf de eerste ontmoeting denken wij met u mee over de invulling van uw marketingstrategie en helpen we u het hele jaar door op de juiste manier in contact te komen en blijven met uw doelgroep. Want door verbindingen te leggen, creëren we waardevolle ontmoetingen en zijn we in staat om handel te bevorderen. Zowel online als offline, 365 dagen per jaar.

Ons team

Bij Jaarbeurs IT Media zijn wij gericht op groei. Groei voor onze klanten én groei voor onze medewerkers. Met de doelstellingen van onze klanten voor ogen zetten wij ons dagelijks daadkrachtig in. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk en handelen op integere wijze. Als team zijn we trots op wat we doen en mede door de betrokken en positieve teamspirit zijn wij dagelijks met plezier voor onze klanten aan het werk.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, ambitieuze en gezellige collega's!
Kom jij ons team versterken?